Ajankohtaista

Lapin Teollisuusrakennus Oy:n uutiset ja ajankohtaiset kuulumiset näet täältä.

Outokumpu Chromella useita urakoita

29.8.2011

Lapin Teollisuusrakennus on saanut Ferrokromitehtaan laajennukseen liittyen monia erikokoisia urakoita. Suurimmat LTR:n saamat laajennukseen liittyvät urakat ovat Betonirakenneurakka 2 sekä Palarikastamo. Sen lisäksi mm. koksiaseman valvomo... Lue lisää »

Metallurgian laboratorio Kittilän kaivokselle

3.6.2011

Lapin Teollisuusrakennus rakentaa parhaillaan metallurgian laboratoriota Agnico-Eaglen Kittilän kultakaivokselle. Laboratorion on tarkoitus valmistua heinäkuun 2011 loppuun mennessä. Lue lisää »

Koivukylän koulun peruskorjaus

15.3.2011

Vantaan kaupunki on valinnut Lapin Teollisuusrakennus Oy:n Koivukylän koulun peruskorjauksen pääurakoitsijaksi. Koivukylän kouluun tehdään mittava peruskorjaus, urakkatarjouksia pyydettiin rajoitetulla menettelyllä 12 urakoitsijalta, joista... Lue lisää »

Kauniston vanhainkodin peruskorjaus

3.3.2011

Hyvinkään kaupunki on valinnut LTR:n Kauniston vanhainkodin peruskorjauksen rakennusurakoitsijaksi. Työt alkavat elokuussa 2011 ja kestävät syyskuulle 2012 saakka. Lue lisää »

Kannelmäen peruskoulun Kanneltien toimipisteen peruskorjausurakka

28.1.2011

LTR on solminut HKR-Rakennuttajan kanssa urakkasopimuksen Kannelmäen peruskoulun Kanneltien toimipisteen peruskorjausurakasta. Urakka alkaa 28.2.2011 ja valmistuu kesällä 2012. HKR-Rakennuttajan kanssa LTR on urakoinut aiemmin mm... Lue lisää »

Ajankohtaista

4.10.2019

Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Orvokin peruskorjaus

LTR Oy urakoi Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Orvokin peruskorjauksen Vantaalle. Tilat peruskorjataan musiikkiopiston ja kuvataidekoulun käyttöön.Peruskorjaushanke muodostuu päärakennuksesta... Lue lisää »
29.8.2019

Lapin Teollisuusrakennus Oy:llä uusia teollisuuden urakointikohteita

LTR Oy on vahvasti mukana useissa raskaan teollisuuden eri toimijoiden rakennus- ja parannushankkeissa. Tällä hetkellä työskentelemme esimerkiksi Outokumpu Chrome Oy:n VKU1 kuonasenkan monttu... Lue lisää »
29.8.2019

Stora Enson OCO-projektin työt käynnissä

LTR Oy on mukana rakentamassa Oulun Stora Enson uutta pakkauskartonkitehdasta. Ensimmäisten urakoiden työt on aloitettu heinäkuussa 2019 ja tämänhetkiset urakat jatkuvat yli vuodenvaihteen. Lue lisää »
  • vastuullinen yritys
  • inspecta

Kerro meistä kavereillesi