Ajankohtaista

Lapin Teollisuusrakennus Oy:n uutiset ja ajankohtaiset kuulumiset näet täältä.

Pääkaupunkiseudulla kahden uuden työn aloitukset

24.5.2017

LTR Oy aloittaa Suomen Elintarviketuonti Nordqvist Oy:n uusien tuotantotilojen rakentamisen Nurmijärven Ilvesvuoreen kesäkuun alussa ja urakka kestää vuoden 2018 alkupuolelle saakka. Kyseessä on tavoitehintainen... Lue lisää »

Hyvä sääsuojaus varmistaa tehokkaan rakentamisen

13.4.2017

Katso ohesta video hyvin toteutetusta sääsuojauksesta Lapin Teollisuusrakennus Oy:n Kantvikin päiväkodilla Kirkkonummella: https://youtu.be/uVcbmvSMiWs       Lue lisää »

PETE-projektin rakennusurakka Stora Ensolla Kemin Veitsiluodossa käynnistynyt

25.1.2017

LTR Oy on aloittanut PETE-projektin DD- ja O2 rakennusten rakennustyöt Veitsiluodon tehtaalla tammikuun alkupuolella ja urakka kestää lokakuulle 2017. Lapin Teollisuusrakennus Oy tekee sekä Stora Enson Kemin että Oulun... Lue lisää »

Kantvikin päiväkodin laajennus ja korjaus aloitettu Kirkkonummella

18.10.2016

Rakennustyöt Kantvikissa kestävät vuoden 2018 alkuun saakka. Lapin Teollisuusrakennus Oy toimii kohteessa pääurakoitsijana. Lue lisää »

Oulun Yliopistollisen sairaalan uuden pääkytkinlaitoksen rakennusurakka Lapin Teollisuusrakennus Oy:lle

4.8.2016

Uuden pääkytkinlaitoksen rakennustyöt on aloitettu ja ne kestävät vuodenvaihteeseen 2016-2017. Kaikki Oulun Yliopistollisen sairaalan käyttämä sähkö jaetaan uuden pääkytkinlaitoksen kautta. Uusi kaksikerroksinen betonirakennus... Lue lisää »

Ajankohtaista

14.6.2019

Pellon monitoimitalon urakka käynnistynyt

LTR Oy urakoi Pellon monitoimitalon KVR-urakkana. Urakka on alkanut toukokuussa 2019 ja kohteen urakka-aika on 16 kuukautta. Pelloon rakennettavan monitoimitalon bruttopinta-ala on 4000 m2 ja siihen... Lue lisää »
14.6.2019

LTR urakoi Kittilässä

Lapin Teollisuusrakennus Oy on voittanut useita urakoita Agnico Eagle Finlandin kaivostyömaalla Kittilässä. Tällä hetkellä käynnissä olevat työkohteet on aloitettu alkukeväällä ja niiden... Lue lisää »
14.6.2019

Boliden Kevitsa Mining Oy:llä useita eri urakoita

LTR on saanut useita urakoita Sodankylän Boliden Kevitsa Mining Oy:ltä. Lapin Teollisuusrakennus Oy:n ensimmäiset urakat ovat alkaneet huhtikuulla ja jatkuvat syksylle 2019.  Lue lisää »
  • vastuullinen yritys
  • inspecta

Kerro meistä kavereillesi