Ajankohtaista

Lapin Teollisuusrakennus Oy:n uutiset ja ajankohtaiset kuulumiset näet täältä.

Kauniston vanhainkodin peruskorjaus

3.3.2011

Hyvinkään kaupunki on valinnut LTR:n Kauniston vanhainkodin peruskorjauksen rakennusurakoitsijaksi. Työt alkavat elokuussa 2011 ja kestävät syyskuulle 2012 saakka. Lue lisää »

Kannelmäen peruskoulun Kanneltien toimipisteen peruskorjausurakka

28.1.2011

LTR on solminut HKR-Rakennuttajan kanssa urakkasopimuksen Kannelmäen peruskoulun Kanneltien toimipisteen peruskorjausurakasta. Urakka alkaa 28.2.2011 ja valmistuu kesällä 2012. HKR-Rakennuttajan kanssa LTR on urakoinut aiemmin mm... Lue lisää »

Outokumpu Chromen Kemin kaivoksen ruokalaurakka alkaa

27.10.2010

LTR on saanut merkittävän urakan Outokumpu Chromelta kun solmimme Kemin kaivoksen ruokalan rakentamisesta kvr-urakkasopimuksen. Työt kaivoksella on jo aloitettu ja ne kestävät vuoden 2011 huhtikuulle saakka. Lapin Teollisuusrakennus on tänä... Lue lisää »

LTR rakentaa Metsä-Botnialle kaustisointilaitoksen

26.8.2010

Metsä-Botnia on valinnut Lapin Teollisuusrakennus Oy:n uuden kaustisointilaitoksen rakennusteknisten töiden suorittajaksi. Pitkä yhteistyö saa näin jatkoa, aiempina vuosina olemme rakentaneet Metsä-Botnialle mm. kuorimo 3:n havuhakun uusinnan... Lue lisää »

« Edellinen 1 ... 7 8 9 Seuraava »

Ajankohtaista

17.12.2018

Tommi Väänänen Lapin Teollisuusrakennus Oy:n toimitusjohtajaksi

Lapin Teollisuusrakennus Oy:n perustaja, pitkäaikainen toimitusjohtaja Pekka Reunanen on jäänyt eläkkeelle ja toimitusjohtajaksi on nimetty DI Tommi Väänänen. Väänänen on työskennellyt pitkään... Lue lisää »
17.12.2018

Lasten päiväkoti Aada ja leikkipuisto Idan rakennustyöt käynnissä

Lapin Teollisuusrakennus Oy on voittanut Helsingin Pohjois-Haagaan rakennettavan lpk Aadan ja leikkipuisto Idan rakennustyöurakan. Kyseessä on Helsingin kaupungille tehtävä uudisrakennushanke, valmistuminen... Lue lisää »
1.6.2018

Ylästön koulun laajennus- ja muutostyöt LTR:lle

Lapin Teollisuusrakennus Oy on aloittanut Vantaalla Ylästön koulun laajennus- ja muutostyöurakan joka jatkuu vuoden 2019 syksylle. Ylästön koulu muuttuu yhtenäiskouluksi, kun yläkoulun tilat... Lue lisää »
  • vastuullinen yritys
  • inspecta

Kerro meistä kavereillesi