Ajankohtaista

Lapin Teollisuusrakennus Oy:n uutiset ja ajankohtaiset kuulumiset näet täältä.

LTR urakoimaan Kevitsan kaivokselle

19.1.2012

Lapin Teollisuusrakennus on solminut urakkasopimuksen Kevitsa Mining Ab:n kanssa kaivoksen viimeistelytöistä. Kevitsan kaivos sijaitsee Sodankylän kunnassa ja kaivos tuottaa nikkeli- ja kuparirikasteita. Lisätietoja Kevitsan kaivoksen... Lue lisää »

Outokumpu Chromella useita urakoita

29.8.2011

Lapin Teollisuusrakennus on saanut Ferrokromitehtaan laajennukseen liittyen monia erikokoisia urakoita. Suurimmat LTR:n saamat laajennukseen liittyvät urakat ovat Betonirakenneurakka 2 sekä Palarikastamo. Sen lisäksi mm. koksiaseman valvomo... Lue lisää »

Metallurgian laboratorio Kittilän kaivokselle

3.6.2011

Lapin Teollisuusrakennus rakentaa parhaillaan metallurgian laboratoriota Agnico-Eaglen Kittilän kultakaivokselle. Laboratorion on tarkoitus valmistua heinäkuun 2011 loppuun mennessä. Lue lisää »

Koivukylän koulun peruskorjaus

15.3.2011

Vantaan kaupunki on valinnut Lapin Teollisuusrakennus Oy:n Koivukylän koulun peruskorjauksen pääurakoitsijaksi. Koivukylän kouluun tehdään mittava peruskorjaus, urakkatarjouksia pyydettiin rajoitetulla menettelyllä 12 urakoitsijalta, joista... Lue lisää »

Kauniston vanhainkodin peruskorjaus

3.3.2011

Hyvinkään kaupunki on valinnut LTR:n Kauniston vanhainkodin peruskorjauksen rakennusurakoitsijaksi. Työt alkavat elokuussa 2011 ja kestävät syyskuulle 2012 saakka. Lue lisää »

Ajankohtaista

14.6.2019

Pellon monitoimitalon urakka käynnistynyt

LTR Oy urakoi Pellon monitoimitalon KVR-urakkana. Urakka on alkanut toukokuussa 2019 ja kohteen urakka-aika on 16 kuukautta. Pelloon rakennettavan monitoimitalon bruttopinta-ala on 4000 m2 ja siihen... Lue lisää »
14.6.2019

LTR urakoi Kittilässä

Lapin Teollisuusrakennus Oy on voittanut useita urakoita Agnico Eagle Finlandin kaivostyömaalla Kittilässä. Tällä hetkellä käynnissä olevat työkohteet on aloitettu alkukeväällä ja niiden... Lue lisää »
14.6.2019

Boliden Kevitsa Mining Oy:llä useita eri urakoita

LTR on saanut useita urakoita Sodankylän Boliden Kevitsa Mining Oy:ltä. Lapin Teollisuusrakennus Oy:n ensimmäiset urakat ovat alkaneet huhtikuulla ja jatkuvat syksylle 2019.  Lue lisää »
  • vastuullinen yritys
  • inspecta

Kerro meistä kavereillesi