Lapin Teollisuusrakennus Oy

Korkealaatuista rakentamista

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Lapin Teollisuusrakennus Oy:n uutiset ja ajankohtaiset kuulumiset näet täältä.

 • 10.12.2020
  LTR on mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä

  Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.


  Lisätietoja Hyvä joulumieli -keräyksestä löytyy keräyksen verkkosivulta.

  Lue lisää
 • 17.08.2020
  Kansanedustajien vierailu Kemin toimistolla 11.8.

  Tiistaina iltapäivästä lappilaisia kansanedustajia vieraili LTR:n Kemin toimistolla osana Lapin liiton järjestämää seutukuntamatkaa Kemin ja Tornion alueelle. Vierailun yhteydessä pidettiin pienimuotoinen yritysesittely sekä keskusteltiin suurteollisuuden merkityksestä pohjoissuomalaiselle elinkeinoelämälle.


  Lapin kansanedustajista vierailuun osallistuivat Markus Lohi, Kaisa Juuso, Johanna Ojala-Niemelä sekä Markus Mustajärvi.

  Lue lisää
 • 09.04.2020
  LTR kokonaisurakoi Fingrid Oyj:n keskusvaraston

  Lapin Teollisuusrakennus Oy kokonaisurakoi Fingrid Oyj keskusvaraston Hämeenlinnaan. Hanke sisältää keskusvaraston ja sitä palvelevien ulkorakenteiden rakentamisen.
  Hankkeen laajuus on n. 3900 brm2 ja 40000 rm3. Hankeen urakka-aika 04/2020-04/2021.


  Lue lisää
 • 19.12.2019
  LTR mukaan Kemin kaivoksen DeepMine-projektiin

  Outokumpu Chrome Oy on tilannut Lapin Teollisuusrakennus Oy:ltä Kemin kaivoksen DeepMine-projektiin kuusi erillistä urakkaa. Urakkoihin sisältyy betonirakenteiden lisäksi teräsrakenteita. Betonia rakenteisiin menee noin 5 800 m3. Urakat ovat tasolta -700 tasolle – 1035. Työt aloitetaan tammikuussa 2020 ja valmistuvat marraskuun loppuun 2020 mennessä. LTR Oy on urakoinut Kemin kaivoksen maanalaisia kohteita vuodesta 2006 lähes vuosittain.

  Lue lisää
 • 28.11.2019
  Tervakosken terveysaseman uudisrakennus Janakkalaan

  LTR Oy urakoi kokonaisurakkana Tervakosken terveysaseman uudisrakennuksen. Uudisrakennuksen valmistumisen jälkeen vanha terveysasemarakennus puretaan urakkaan kuuluvana.Työt alkavat marraskuussa ja uudisrakennuksen on määrä olla valmis maaliskuussa 2021 ja koko hankkeen elokuussa 2021.

  Lue lisää
 • 28.11.2019
  Taskilan jätevedenpuhdistamon lietteenkäsittely

  LTR on aloittanut lietteenkäsittelyrakennuksen rakennusurakkaan kuuluvat työt Oulun veden Taskilan jätevedenpuhdistamolla. Urakkaan kuuluu normaaleiden rakennustöiden lisäksi lietesiilojen toimitus. Kohde on määrä luovuttaa tilaajalle vuodenvaihteen 2020/2021 jälkeen. Urakka on järjestyksessään jo kolmas Oulun Veden Taskilaan toteuttama investointi, jossa LTR toimii pääurakoitsijana. Aikaisemmin toteutettuja töitä ovat olleet MBR-rakennus (2017-18) sekä jätevedenpuhdistamon saneeraus (2013-14).

  Lue lisää
 • 04.10.2019
  Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Orvokin peruskorjaus

  LTR Oy urakoi Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Orvokin peruskorjauksen Vantaalle.

  Tilat peruskorjataan musiikkiopiston ja kuvataidekoulun käyttöön.Peruskorjaushanke muodostuu päärakennuksesta (Rakennus 1) laajennuksineen sekä ruokalarakennuksesta (Rakennus 2). Molemmat rakennukset ovat suojeltuja. Työt alkavat lokakuussa ja valmistuvat tammikuussa 2021.

  Lue lisää
 • 29.08.2019
  Pohjois-Suomen kaivoksilla urakoidaan edelleen

  Lapin Teollisuusrakennuksen työt Kittilän Agnico Eagle Finlandin maa- ja betonirakenneurakassa RU103 ovat loppusuoralla. Kaivoksella tehdään edelleen pienempiä laskutöitä useissa kohteissa.

  Sodankylässä Boliden Kevitsa Mining Oy:n kaivoksen Stockpile -urakat saadaan päätökseen lokakuun aikana.  

  Lue lisää
 • 29.08.2019
  Stora Enson OCO-projektin työt käynnissä

  LTR Oy on mukana rakentamassa Oulun Stora Enson uutta pakkauskartonkitehdasta. Ensimmäisten urakoiden työt on aloitettu heinäkuussa 2019 ja tämänhetkiset urakat jatkuvat yli vuodenvaihteen.

  Lue lisää
 • 29.08.2019
  Lapin Teollisuusrakennus Oy:llä uusia teollisuuden urakointikohteita

  LTR Oy on vahvasti mukana useissa raskaan teollisuuden eri toimijoiden rakennus- ja parannushankkeissa. Tällä hetkellä työskentelemme esimerkiksi Outokumpu Chrome Oy:n VKU1 kuonasenkan monttu rakennuskohteessa. Samalla alueella urakoimme myös sähkönjakeluyhtiö Aurora Tornion muuntajabunkkerin. Raahessa Lapin Teollisuusrakennuksella on urakka SSAB Europe Oy:n voimalaitoksen MP01 perustusten muutostöissä.

  Lue lisää
 • 14.06.2019
  Boliden Kevitsa Mining Oy:llä useita eri urakoita

  LTR on saanut useita urakoita Sodankylän Boliden Kevitsa Mining Oy:ltä. Lapin Teollisuusrakennus Oy:n ensimmäiset urakat ovat alkaneet huhtikuulla ja jatkuvat syksylle 2019. 

  Lue lisää
 • 14.06.2019
  LTR urakoi Kittilässä

  Lapin Teollisuusrakennus Oy on voittanut useita urakoita Agnico Eagle Finlandin kaivostyömaalla Kittilässä. Tällä hetkellä käynnissä olevat työkohteet on aloitettu alkukeväällä ja niiden valmistumisajankohta on syksyllä 2019.

  Lue lisää
 • 14.06.2019
  Pellon monitoimitalon urakka käynnistynyt

  LTR Oy urakoi Pellon monitoimitalon KVR-urakkana. Urakka on alkanut toukokuussa 2019 ja kohteen urakka-aika on 16 kuukautta. Pelloon rakennettavan monitoimitalon bruttopinta-ala on 4000 m2 ja siihen sisältyy päiväkoti, peruskoulu ja lukio sekä esimerkiksi liikuntatila, jakelukeittiö ja ruokasali.

  Lue lisää
 • 17.12.2018
  Lasten päiväkoti Aada ja leikkipuisto Idan rakennustyöt käynnissä

  Lapin Teollisuusrakennus Oy on voittanut Helsingin Pohjois-Haagaan rakennettavan lpk Aadan ja leikkipuisto Idan rakennustyöurakan. Kyseessä on Helsingin kaupungille tehtävä uudisrakennushanke, valmistuminen vuoden 2019 loppuun mennessä. 

  Lue lisää
 • 17.12.2018
  Tommi Väänänen Lapin Teollisuusrakennus Oy:n toimitusjohtajaksi

  Lapin Teollisuusrakennus Oy:n perustaja, pitkäaikainen toimitusjohtaja Pekka Reunanen on jäänyt eläkkeelle ja toimitusjohtajaksi on nimetty DI Tommi Väänänen. Väänänen on työskennellyt pitkään LTR:n teknisena johtajana ja on aloittanut joulukuussa uudessa toimessaan.

  Lue lisää
 • 01.06.2018
  Vesalan peruskoulun laajennus- ja muutostyöt käynnissä

  LTR on aloittanut Helsingissä Vesalan peruskoulun laajennus- ja muutostyöt. Töiden urakka-aika kestää syksyyn 2019. Rakennustyöt yhdistävät Vesalan yläasteen sekä ala-asteen koulun yhtenäiseksi peruskouluksi. Urakassa koko koulu sijoitetaan samaan rakennukseen, joka tulee muodostumaan nykyisestä peruskorjatusta yläasteen koulusta ja siihen rakennettavasta laajennuksesta. Uudisrakentamisen osuus tästä urakasta on noin 80%.

  Lue lisää
 • 01.06.2018
  Lapin Teollisuusrakennus Oy rakentaa Hyvinkäällä

  Koy Hyvinkään Wanha Villatehdas on valinnut LTR:n toteuttamaan Hyvinkään kaupungintalon laajennusurakan. Työt on aloitettu huhtikuussa ja ne kestävät vuoden 2018 loppupuolelle. 

  Lue lisää
 • 01.06.2018
  Kittilässä urakoidaan Agnico Eagle Finlandille

  Lapin Teollisuusrakennus Oy urakoi Agnico Eaglen Finlandin Kittilän kaivoksella Rimpi Paste Plant maa- ja betonirakenneurakan RU1 sekä Mill Expansion 2.0 maa- ja betonirakenneurakan RU1. Työt kaivoksella ovat käynnissä ja molemmat urakat jatkuvat vuoden 2018 syksyyn.

  Lue lisää
 • 01.06.2018
  Ylästön koulun laajennus- ja muutostyöt LTR:lle

  Lapin Teollisuusrakennus Oy on aloittanut Vantaalla Ylästön koulun laajennus- ja muutostyöurakan joka jatkuu vuoden 2019 syksylle. Ylästön koulu muuttuu yhtenäiskouluksi, kun yläkoulun tilat valmistuvat alakoulun yhteyteen noin kolmen vuoden kuluttua. Laajennusosaan tulee yläkoulun ja erikoisluokkien tilat.

  Lue lisää
 • 12.02.2018
  Sertifikaatit auditoitu Inspectan toimesta

  Lapin Teollisuusrakennuksen seuranta-auditoinnit sujuivat mainiosti. Inspecta auditoi ISO 9001, ISO 14001 sekä OH-SAS sertifikaattien mukaisen toiminnan. ISO 9001 sekä 14 001 on jo päivitetty 2015 versioon, OH-SAS järjestelmästä tullaan julkaisemaan uusittu versio, johon LTR siirtyy vuonna 2019.

  Lue lisää
 • 12.02.2018
  Teollisuudelle tehdään useita laskutöitä

  Tällä hetkellä Lapin Teollisuusrakennuksella on käynnissä useita laskutöitä Pohjois-Suomessa. Laskutöissä ollaan mm. Stora Ensolla Kemissä ja Oulussa useissa kohteissa, samoin Outokummun terästehtaalla Torniossa. Agnico Eaglen kaivoksella Kittilässä sekä Outokumpu Chromen kaivoksella Elijärvellä työskennellään myös laskutöissä. Lisäksi Elijärven kaivoksilla on käynnissä urakka, jossa tehdään öljynerotusaltaat tasolle -525. Oulussa teollisuuden laskutöitä ja pienurakoita tehdään parhaillaan myös Kratonille sekä Synthomer Finlandille. Oulussa jatkuu myös Oulun Veden Taskilan jätevedenpuhdistamon typenpoiston tehostamisen rakennusurakka.

  Lue lisää
 • 18.08.2017
  Urakka Hämeenlinnaan SSAB:n tehtaalle

  Lapin Teollisuusrakennus Oy on valittu SSAB Hämeenlinnan tehtaille urakoimaan peittauslinjan uusintaa. SSAB Hämeenlinnan tehtailla päätuotteita ovat kylmävalssatut metalli- ja maalipinnoitetut teräskelat, -nauhat ja -rainat, ohutseinäputket ja rakenneputket. LTR sai hoitaakseen nyt solmituilla urakkasopimuksilla purku- ja maatyöurakan sekä paikallavalu-urakan. Työt Hämeenlinnassa jatkuvat loppuvuoteen 2017.

  Lue lisää
 • 02.06.2017
  PPSHP:n uusi jäteasema LTRn urakoitavaksi, Ouluun myös Taskilan typenpoiston tehostamisurakka

  Myös Oulussa on kesän alkajaisiksi onnistuttu urakkalaskennassa. LTR alkaa rakentamaan Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille uutta jäteasemaa ja urakka jatkuu vuodenvaihteeseen saakka. LTR on voittanut myös Oulun Vesi Oy:n Taskilan jätevedenpuhdistamon typenpoisto-urakan, joka alkaa kesäkuussa ja kestää vuoden 2018 keväälle saakka.

  Lue lisää
 • 24.05.2017
  Pääkaupunkiseudulla kahden uuden työn aloitukset

  LTR Oy aloittaa Suomen Elintarviketuonti Nordqvist Oy:n uusien tuotantotilojen rakentamisen Nurmijärven Ilvesvuoreen kesäkuun alussa ja urakka kestää vuoden 2018 alkupuolelle saakka. Kyseessä on tavoitehintainen projektinjohtourakka.

  Nurmijärvellä aloitetaan myös toinen urakka kesäkuun alussa kun Würth Elektronik Oy laajentaa varastotilojaan Karhunkorven teollisuusalueella. Rakennusurakan on tarkoitus valmistua vuoden 2017 lopulla, Lapin Teollisuusrakennus Oy on kohteen pääurakoitsija.

  Lue lisää
 • 24.05.2017
  Rovaniemelle Neve Oy:n voimalaitoksen kattilamuutoksen rakennusurakka

  Lapin Teollisuusrakennus Oy on voittanut Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n Suosiolan voimalaitoksen kattilanmuutoksen rakennusurakan. Urakka on aloitettu ja valmistuminen on kuluvan vuoden loppupuolella.

  Lue lisää
 • 13.04.2017
  Hyvä sääsuojaus varmistaa tehokkaan rakentamisen

  Katso ohesta video hyvin toteutetusta sääsuojauksesta Lapin Teollisuusrakennus Oy:n Kantvikin päiväkodilla Kirkkonummella: https://youtu.be/uVcbmvSMiWs      

  Lue lisää
 • 25.01.2017
  PETE-projektin rakennusurakka Stora Ensolla Kemin Veitsiluodossa käynnistynyt

  LTR Oy on aloittanut PETE-projektin DD- ja O2 rakennusten rakennustyöt Veitsiluodon tehtaalla tammikuun alkupuolella ja urakka kestää lokakuulle 2017. Lapin Teollisuusrakennus Oy tekee sekä Stora Enson Kemin että Oulun tehtailla edelleen myös muita laskutöitä.  

  Lue lisää
 • 18.10.2016
  Kantvikin päiväkodin laajennus ja korjaus aloitettu Kirkkonummella

  Rakennustyöt Kantvikissa kestävät vuoden 2018 alkuun saakka. Lapin Teollisuusrakennus Oy toimii kohteessa pääurakoitsijana.

  Lue lisää
 • 04.08.2016
  Oulun Yliopistollisen sairaalan uuden pääkytkinlaitoksen rakennusurakka Lapin Teollisuusrakennus Oy:lle

  Uuden pääkytkinlaitoksen rakennustyöt on aloitettu ja ne kestävät vuodenvaihteeseen 2016-2017. Kaikki Oulun Yliopistollisen sairaalan käyttämä sähkö jaetaan uuden pääkytkinlaitoksen kautta. Uusi kaksikerroksinen betonirakennus sijoittuu maan alle ja kohteen haastavuutta lisää sen keskeinen sijainti OYS:n alueella.

  Lue lisää
 • 02.03.2016
  Puolustushallinnolta Riihimäen varauskunnan kasarmi 18 peruskorjaus ja perusparannustyön rakennusurakka LTR:lle

  Työt alkavat maaliskuussa 2016 ja kestävät syksyyn 2017. Kohteen laajuus on 5 450 brm2.

  Lue lisää
 • 02.03.2016
  Lapin Teollisuusrakennus Oy menestyi erinomaisesti Uudenmaan työturvallisuuskilpailuissa

  Omassa sarjassaan LTR:lle tuli toinen ja kolmas sija. Toisen sijan sai kohteemme Brändö Lågstadieskolan och Gymnasium ja kolmas sija tuli Ruskeasannan sorttiaseman rakennusurakasta.

  Ohessa aiheeseen liittyvä linkki Rakennusteollisuuden sivuille http://www.rakennusteollisuus.fi/Ajankohtaista/Tiedotteet1/2016/lansimetro-projektin-tyoturvallisuudessa-huikea-parannus---uudenmaan-tyoturvallisuuskilpailussa-palkittiin-vuonna-2015-menestyneet-yritykset-ja-tyomaat/.

  Lue lisää
 • 01.03.2016
  Snellmannin Kokkikartanon laajennuksen rakennustekniset työt LTR:lle

  Työt Keravalla alkavat maaliskuussa 2016 ja kestävät noin vuoden verran.

  Lue lisää
 • 01.03.2016
  Metsä Groupin Äänekosken biotuotetehdas-projektista useita töitä Lapin Teollisuusrakennus Oy:lle

  Äänekoskella on käynnissä yksi Suomen suurimmista teollisuushankkeista kun Metsä-Group rakennuttaa biotuotehtaan, jonka ytimenä on maailman tehokkain, vuosikapasiteetiltaan 1,3 miljoonan tonnin sellutehdas. LTR Oy on voittanut useita urakkahankkeita Äänekoskella, mm. kuumavalssaamon betonirakenneurakan, kuorikasan putkisillan perustustyöt sekä kaustisoinnin ja meesauunin paikallavalutyöt. Työt Äänekoskella ovat käynnissä ja kestävät syksyyn 2016 saakka.

  Lue lisää
 • 01.03.2016
  Metsä Groupin Äänekosken biotuotetehdas-projektista useita töitä Lapin Teollisuusrakennus Oy:lle

  Äänekoskella on käynnissä yksi Suomen suurimmista teollisuushankkeista kun Metsä-Group rakennuttaa biotuotehtaan, jonka ytimenä on maailman tehokkain, vuosikapasiteetiltaan 1,3 miljoonan tonnin sellutehdas. LTR Oy on voittanut useita urakkahankkeita Äänekoskella, mm. kuumavalssaamon betonirakenneurakan, kuorikasan putkisillan perustustyöt sekä kaustisoinnin ja meesauunin paikallavalutyöt. Työt Äänekoskella ovat käynnissä ja kestävät syksyyn 2016 saakka.

  Lue lisää
 • 22.06.2015
  Pihlajamäen ala-asteen perusparannusurakka LTR:lle

  Mittava hanke kestää syyskuulle 2016 ja sisältää mm. viemärijärjestelmän, lämmitysverkoston sekä sähköjärjestelmän kokonaisuudistuksen. Lisäksi parennetaan esimerkiksi esteettömyyttä sekä kulkuyhteyksiä. Puutteellisesta ilmanvaihdosta johtuva sisäilmaongelma on kuitenkin hankkeen tärkeimpiä parannuskohteita.

  Lisätietoja Helsingin kaupungin sivuilta.

  Lue lisää
 • 04.05.2015
  Lapin Teollisuusrakennus Oy urakoimaan Varkauteen

  LTR on saanut rakennettavakseen Stora Enso Oyj:n Varkauden tehtaan lämpövoimalaitos 2 turbiinin laajennuksen rakennustekniset työt. Työt Varkaudessa on jo aloitettu ja ne kestävät lokakuulle 2015.

  Lue lisää
 • 04.05.2015
  Metsä Fibre Oy:ltä KART 15-urakka LTR:lle

  Lapin Teollisuusrakennus Oy on saanut urakan Äänekoskelta, jonne Metsä Group tekee uutta biotuotetehdasta. Kyseessä on LTRn ensimmäinen urakka Äänekoskella. Työt on aloitettu ja urakka jatkuu lokakuulle 2015.

  Lue lisää
 • 04.05.2015
  Lapin Teollisuusrakennus Oy urakoimaan Varkauteen

  LTR on saanut rakennettavakseen Stora Enso Oyj:n Varkauden tehtaan lämpövoimalaitos 2 turbiinin laajennuksen rakennustekniset työt. Työt Varkaudessa on jo aloitettu ja ne kestävät lokakuulle 2015.

  Lue lisää
 • 16.04.2015
  Seisokkityöt käynnissä Outokummun Tornion tehtailla

  LTR urakoi Outokumpu Stainless Oy:n JT-sulaton seisokkityöt keväällä 2015. Työt tehdasalueella ovat käynnissä ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

  Lue lisää
 • 11.11.2014
  Uusia töitä pääkaupunkiseudulla

  LTR Oy:lle kolme uutta työtä pääkaupunkiseudulle. Kohteet ovat Ruskeasannan sorttiasema Vantaalla, Launosten koulun laajennus Lopen kunnassa sekä Helsingin Energian tilaama Salmisaaren vastaanottorakennus sekä hydralisaattoritilan sekä katalysaattoreaktorin perustukset. 

  Salmisaaren rakennustyöt on aloitettu marraskuussa, samoin Launosten koulun laajennus.

  Helsingin seudun ympäristöpalvelut kuntayhtymä HSY on tilaajana Ruskeasannan sorttiasemassa, ja siinäkin työt ovat lähteneet käyntiin marraskuun alussa

  Lue lisää
 • 08.07.2014
  Sappi Finland Oy:ltä kaksi rakennusurakkaa Lapin Teollisuusrakennukselle

  LTR Oy on saanut kaksi rakennusurakkaa Lohjan Kirkniemen paperitehtaalta. Työt tehdasalueella on aloitettu ja ne kestävät vuoden loppuun. Kyseessä on Sappi Finland Oy:n Galerie Power investointi ja LTR:n saamat urakat ovat voimalaitoksen perustustyöt sekä polttoaineen käsittelypaikka.

  Lue lisää
 • 22.04.2014
  Brändö lågstadieskola och gymnasium peruskorjauksen rakennustekniset työt Lapin Teollisuusrakennus Oy:lle

  Työt Helsingin Kulosaaressa ovat alkaneet huhtikuussa ja peruskorjausurakka kestää syksyyn 2015. Urakan tilaaja on HKR-Rakennuttaja Oy.

  Lue lisää
 • 22.04.2014
  Brändö lågstadieskola och gymnasium peruskorjauksen rakennustekniset työt Lapin Teollisuusrakennus Oy:lle

  Työt Helsingin Kulosaaressa ovat alkaneet huhtikuussa ja peruskorjausurakka kestää syksyyn 2015. Urakan tilaaja on HKR-Rakennuttaja Oy.

  Lue lisää
 • 22.01.2014
  Lapin Teollisuusrakennus Oy:lle uudet sertifikaatit

  LTR Oy:n tavoitteena on kehittää toimintaansa pitkäjänteisesti. Tästä osoituksena olemme saaneet uudet laatu-, ympäristö- sekä työturvallisuussertifikaatit.

  Toimintajärjestelmämme täyttää seuraavat standardit:

  ISO 9001:2008 (laatu), ISO 14001:2004 (ympäristö) sekä OHSAS 18001:2007 (työturvallisuus). 

  Toimintajärjestelmämme auditoidaan vuosittain yrityksen sisäisesti sekä ulkopuolisesti Inspecta Oy:n toimesta.

  Lisäksi Lapin Teollisuusrakennukselle on annettu jo aiemmin teollisuuden palvelutoimittajien HSEQ- sertifikaatti.

  Lue lisää
 • 07.11.2013
  Lapin Kumi Oy:n Tornion toimipisteen rengastalon urakoitsijaksi on valittu Lapin Teollisuusrakennus Oy

  Täysin uudistettavan rengashallin rakentaminen alkaa marraskuussa 2013 ja kestää syksylle 2014.

  Lue lisää
 • 15.05.2013
  Taskilan jätevedenpuhdistamon saneeraus 2013 -rakennusurakka LTR:lle

  Lapin Teollisuusrakennus Oy on solminut urakkasopimuksen Oulun Vesi Oy:n kanssa, rakennustyöt alkavat toukokuussa 2013 ja kestävät syksyyn 2014.

  Lue lisää
 • 18.02.2013
  LTR:n Oulun toimisto on muuttanut

  Oulun toimisto on muuttanut väljempiin tiloihin osoitteeseen Torikatu 22A, 90100 Oulu. Uusi osoite on samalla myös uusi laskutusosoite.

  Lue lisää
 • 21.01.2013
  LTR Oy valittu Kemin uuden paloaseman rakentajaksi

  Kemin Teollisuuskylä Oy rakennuttaa Kemiin Lapin pelastuslaitokselle vuokrattavaksi uuden paloaseman. Uusi paloaseman rakennetaan paloaseman nykyiselle tontille Kiveliönkadun varteen. Hankkeeseen kuuluu sekä uuden paloaseman rakentaminen että vanhan aseman purkaminen. Pääurakan hoitaa Lapin Teollisuusrakennus, putkiurakan sekä ilmanvaihdon Tiltek Oy, sähköurakan ESB Elektro Ab Oy ja automaatiourakan Stenfors Oy.

  Lue lisää
 • 02.11.2012
  Outokummun laajennuksesta juttu Rakennuslehdessä

  Katso oheisesta linkistä Rakennuslehden tekemä juttu LTR:n töistä Outokummun laajennusprojekti F3:sta.

  Rakennuslehti 18.10.2012

  Lue lisää
 • 02.11.2012
  Outokummun laajennuksesta juttu Rakennuslehdessä

  Katso oheisesta linkistä Rakennuslehden tekemä juttu LTR:n töistä Outokummun laajennusprojekti F3:sta.

  Rakennuslehti 18.10.2012

  Lue lisää
 • 18.06.2012
  LTR:lle Meilahden ala-asteen peruskorjausurakka

  Helsingin kaupungin rakennusvirasto on valinnut LTR:n suorittamaan Meilahden ala-asteen perusparannustyöt. Työt alkavat syyskuussa 2012 ja kestävät kesäkuulle 2014 saakka.

  Lue lisää
 • 15.06.2012
  LTR:n arvonta suoritettu

  LTR:n kilpailu on päättynyt ja arvonta suoritettu. Lapin Teollisuusrakennuksen LTR - Ratkaisuja rakennuttajien haasteisiin -kilpailussa onnetar suosi Realco Oy:n Arto Piispasta. IPadin Piispaselle luovutti 14.6. onnittelujen kera aluepäällikkö Ari Moilanen. LTR kiittää kaikkia arvontaan osallistuneita ja toivottaa aurinkoista kesää.

  Lue lisää
 • 01.06.2012
  Lapin Teollisuusrakennukselle urakkasopimus AA Sakatti Mining Oy:n kanssa

  AA Sakatti Miningille rakennetaan toimitilat Sodankylään, toimistorakennuksn lisäksi urakkasopimus kattaa mineraalien käsittelytilan ja kylmävaraston rakentamisen. Työt Sodankylässä on jo aloitettu ja kestävät v. 2012 loppuun saakka.

  Lue lisää
 • 19.01.2012
  LTR urakoimaan Kevitsan kaivokselle

  Lapin Teollisuusrakennus on solminut urakkasopimuksen Kevitsa Mining Ab:n kanssa kaivoksen viimeistelytöistä. Kevitsan kaivos sijaitsee Sodankylän kunnassa ja kaivos tuottaa nikkeli- ja kuparirikasteita. Lisätietoja Kevitsan kaivoksen nettisivuilla.

  Lue lisää
 • 29.08.2011
  Outokumpu Chromella useita urakoita

  Lapin Teollisuusrakennus on saanut Ferrokromitehtaan laajennukseen liittyen monia erikokoisia urakoita. Suurimmat LTR:n saamat laajennukseen liittyvät urakat ovat Betonirakenneurakka 2 sekä Palarikastamo. Sen lisäksi mm. koksiaseman valvomo ja sähkönjakelun kannakkeet. 

  Suurin työ urakka-aikaan suhteutettuna on kuitenkin Outokumpu Chromen JT-Sulaton koneperustusten ja maanvaraisten lattioiden uusiminen. Urakat ovat suurelta osin jo käynnissä ja kestävät osin vuoden 2012 alkupuolelle. 

  Lue lisää
 • 03.06.2011
  Metallurgian laboratorio Kittilän kaivokselle

  Lapin Teollisuusrakennus rakentaa parhaillaan metallurgian laboratoriota Agnico-Eaglen Kittilän kultakaivokselle. Laboratorion on tarkoitus valmistua heinäkuun 2011 loppuun mennessä.

  Lue lisää
 • 15.03.2011
  Koivukylän koulun peruskorjaus

  Vantaan kaupunki on valinnut Lapin Teollisuusrakennus Oy:n Koivukylän koulun peruskorjauksen pääurakoitsijaksi. Koivukylän kouluun tehdään mittava peruskorjaus, urakkatarjouksia pyydettiin rajoitetulla menettelyllä 12 urakoitsijalta, joista valituksi tuli Lapin Teollisuusrakennus Oy. Työt alkavat kesäkuun 2011 alussa ja kestävät vuoden loppuun saakka.

  Lue lisää
 • 03.03.2011
  Kauniston vanhainkodin peruskorjaus

  Hyvinkään kaupunki on valinnut LTR:n Kauniston vanhainkodin peruskorjauksen rakennusurakoitsijaksi. Työt alkavat elokuussa 2011 ja kestävät syyskuulle 2012 saakka.

  Lue lisää
 • 28.01.2011
  Kannelmäen peruskoulun Kanneltien toimipisteen peruskorjausurakka

  LTR on solminut HKR-Rakennuttajan kanssa urakkasopimuksen Kannelmäen peruskoulun Kanneltien toimipisteen peruskorjausurakasta. Urakka alkaa 28.2.2011 ja valmistuu kesällä 2012.

  HKR-Rakennuttajan kanssa LTR on urakoinut aiemmin mm. Kannelmäen peruskoulun peruskorjauksen Runonlaulajantiellä, sekä juuri valmistuneen Jätkäsaaren pelastusaseman peruskorjauksen.

  Lue lisää
 • 27.10.2010
  Outokumpu Chromen Kemin kaivoksen ruokalaurakka alkaa

  LTR on saanut merkittävän urakan Outokumpu Chromelta kun solmimme Kemin kaivoksen ruokalan rakentamisesta kvr-urakkasopimuksen. Työt kaivoksella on jo aloitettu ja ne kestävät vuoden 2011 huhtikuulle saakka.

  Lapin Teollisuusrakennus on tänä vuonna aiemmin solminut palvelutyösopimuksen Outokumpu Chromen kanssa.

  Lue lisää
 • 26.08.2010
  LTR rakentaa Metsä-Botnialle kaustisointilaitoksen

  Metsä-Botnia on valinnut Lapin Teollisuusrakennus Oy:n uuden kaustisointilaitoksen rakennusteknisten töiden suorittajaksi. Pitkä yhteistyö saa näin jatkoa, aiempina vuosina olemme rakentaneet Metsä-Botnialle mm. kuorimo 3:n havuhakun uusinnan sekä valkaisulaitoksen jo vuonna 1989.

  Lue lisää

Ajankohtaista

 • 10.12.2020
  LTR on mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä

  Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.


  Lisätietoja Hyvä joulumieli -keräyksestä löytyy keräyksen verkkosivulta.

  Lue lisää
 • 17.08.2020
  Kansanedustajien vierailu Kemin toimistolla 11.8.

  Tiistaina iltapäivästä lappilaisia kansanedustajia vieraili LTR:n Kemin toimistolla osana Lapin liiton järjestämää seutukuntamatkaa Kemin ja Tornion alueelle. Vierailun yhteydessä pidettiin pienimuotoinen yritysesittely sekä keskusteltiin suurteollisuuden merkityksestä pohjoissuomalaiselle elinkeinoelämälle.


  Lapin kansanedustajista vierailuun osallistuivat Markus Lohi, Kaisa Juuso, Johanna Ojala-Niemelä sekä Markus Mustajärvi.

  Lue lisää
 • 09.04.2020
  LTR kokonaisurakoi Fingrid Oyj:n keskusvaraston

  Lapin Teollisuusrakennus Oy kokonaisurakoi Fingrid Oyj keskusvaraston Hämeenlinnaan. Hanke sisältää keskusvaraston ja sitä palvelevien ulkorakenteiden rakentamisen.
  Hankkeen laajuus on n. 3900 brm2 ja 40000 rm3. Hankeen urakka-aika 04/2020-04/2021.


  Lue lisää
Näytä kaikki vastuullinen yritys inspecta

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa